Kind- en jongerencoach Karlijn Vlijm – Huisartspraktijk Van Eijk – Delft
Sadatweg 56 2622 AP Delft

Kind- en jongerencoach Karlijn Vlijm

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag werkt kindercoach Karlijn Vlijm bij ons in het pand. Zij stelt zich graag aan u voor:

“Ik woon in Delft Tanthof en heb 15 jaar gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs. Daarnaast heb ik mij verder ontwikkeld tot jeugd- en gezinscoach. Ik begeleid kinderen, jongeren en hun ouders. Vaak voelt dit voor mensen nog een beetje spannend. Of ontstaat er een gevoel dat er dan wel iets mis zal zijn. Dat is zeker niet het geval!
Ieder mens en ieder kind, komt uitdagingen tegen. Vaak kunnen we daar goed mee om gaan en zoeken we de steun in onze naaste omgeving. Soms zijn de uitdagingen wat groter, zie je het niet meer helemaal helder of helpt het wanneer een professional met je meedenkt. Ik bied deze ondersteuning. Samen gaan we op zoek naar de veranderwens. Ik loop een stukje met u of uw kind mee om te kijken waar oplossingen liggen.
Die zijn vaak dichterbij te vinden dan vooraf gedacht.

Het voordeel van coaching is dat het laagdrempelig is en vaak kortdurende trajecten zijn van 6 à 8 sessies waarbij iemand weer in zijn/haar kracht gezet wordt. Je hoeft het dan even niet alleen te doen. We gaan in gesprek, maar zullen ook oefenen door te spelen of creatief bezig te zijn. Dit is afhankelijk van het kind en de persoon.
Door mijn jarenlange ervaringen in het basisonderwijs, ben ik daarnaast werkzaam op verschillende scholen en ga ik daarin met hen de samenwerking aan.
Hierdoor kunnen mooie dingen ontstaan. Dit is altijd met toestemming van ouders én kind.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u nog wat meer informatie?
Dan nodig ik u van harte uit om te kijken op mijn website: www.coachkarlijn.nl
U kunt mij ook mailen of we plannen vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Hopelijk tot zien in de praktijk.

Hartelijke groet,
Karlijn Vlijm
Coachpraktijk Karlijn”